Overeind blijven in roerige tijden

(20/03/2014) - Trainingen voor professionals

Locus start een serie korte trainingen op basis van open inschrijving. Deze trainingen zijn specifiek gericht op professionals in de zorg & welzijns­sector, het onderwijs of overheidsinstelling.

Er is veel verandering gaande in ge­noemde sectoren. Steeds veranderende wetten, bezuinigingsrondes, reorgani­saties, maar ook de problematiek(en) van bijbehorende doelgroepen worden steeds complexer.

Misschien kom je net kijken in het vak wil je groeien in je rol als professional of misschien ben je wel een oude rot in het vak die weer wat vastigheid aan de grond wil gaan voelen. Of misschien ben je gewoon nieuwsgie­rig naar wat we te bieden hebben en ben je altijd wel in om over en van jezelf te leren.

Dan ben je hier aan het juiste adres.

We bieden in 2014 drie soorten trainin­gen aan:

1. Mindfulness, met beide benen op de grond.

2. Lijfwerk, hoe je je lijf als instrument kunt gebruiken in je eigen werkpraktijk

3. Persoonlijke effectiviteit, ja ja, makkelijk gezegd. Hoe dan?

Alle trainingen starten met een open les, kosteloos. Om sfeer te proeven, te toetsen of betreffende training, de groep iets voor je is. Voor de training wordt er telefonisch contact met je opgenomen. In dit telefoongesprek wordt er kort ken­nisgemaakt en wordt er gekeken of de training waar je je voor hebt opgegeven ook de juiste is. 

Klik hier voor de pdf met alle informatie!

Deze trainingen kun je als organisatie ook inkopen als in-company variant. 

Heb je nog vragen bel (045-5113437) of mail ons ( info@locustraining.org) gerust!