Nieuwe collega’s

(06/01/2023) - Afgelopen tijd begonnen bij Locus

Het afgelopen jaar zijn 2 nieuwe trainers, Marlie en Nikki, bij Locus begonnen! Hoewel ze al enkele maanden onderweg zijn willen we ze toch nog even de kans geven zich aan jullie voor te stellen!

Mijn naam is Marlie Kurvers en ik ben per 1 juni 2022 werkzaam als trainer binnen Locus. Ik woon in het kleine dorpje Koningslust samen met mijn gezin. Tijdens mijn studie aan de SPH in Eindhoven heb ik mijn 3e jaar stage gelopen bij Stichting Daelzicht op Savelberg, waar ik ongeveer 13 jaar heb gewerkt op verschillende gedrags-intensieve groepen en de nachtzorg.

Naast de zorg voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, heb ik mij ingezet als bedrijfsopvanger binnen Daelzicht. De zorg voor cliënten is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar de zorg voor medewerkers is zeker zo belangrijk. En dit is iets waar ook mijn passie ligt.

In mijn rol binnen locus hoop ik middels training mijn kennis in de zorg/begeleiding van cliënten over te brengen en te trainen, maar ook medewerkers veerkrachtiger en weerbaarder hun werkveld in te laten gaan. Als beginnend trainer heb ik zeker nog het één en ander te leren, maar met ontzettend leuke en kundige collega’s en de deelnemers van de groepen en hun inbreng tijdens de trainingen, weet ik zeker dat dit meer dan goed gaat komen!

 

Mijn naam is Nikki Smedts en ben sinds 1 september 2022 werkzaam binnen Locus. Ik ben woonachtig in Venlo en rij elke dag met veel plezier richting het mooie Zuid-Limburg.

Ik heb de opleiding Muziektherapie op de HAN in Nijmegen afgerond en heb werkervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Mijn specialisatie ligt vooral in de ouderenzorg, bij ouderen met een dementieel ziektebeeld en psychiatrische kwetsbaarheden. Daar heb ik als activiteitenbegeleider, coach dagbesteding en welzijn en als muziektherapie veel ervaring mogen opdoen.

Dit allemaal maakt dat ik nu hier sta, in een functie als trainer binnen Locus. Hoewel ik beginnend trainer ben, ben ik de kneepjes van het vak al eigen aan het maken. Gelukkig heb ik al veel kennis van de inhoud. Nu nog het trainersvak eigen gaan maken. Met behulp van mijn collega’s gaat dit zeker lukken!