Open trainingsaanbod

Locus is gestart met een serie korte trainingen en 1 langere training op basis van open inschrijving. Deze trainingen zijn specifiek gericht op professionals in de zorg & welzijns­sector, het onderwijs of een overheidsinstelling.

Er is veel verandering gaande in ge­noemde sectoren. Steeds veranderende wetten, bezuinigingsrondes, reorgani­saties, maar ook de problematiek(en) van bijbehorende doelgroepen worden steeds complexer. Misschien kom je net kijken in het vak, wil je groeien in je rol als professional of misschien ben je wel een oude rot in het vak die weer wat vastigheid aan de grond wil gaan voelen. Of misschien ben je gewoon nieuwsgie­rig naar wat we te bieden hebben en ben je altijd wel in om over en van jezelf te leren.

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Op dit moment hebben we 4 trainingen in ons aanbod:

1. Mindfulness, met beide benen op de grond.

2. Lijfwerk, hoe je je lijf als instrument kunt gebruiken in je eigen werkpraktijk

3. Persoonlijke effectiviteit, ja ja, makkelijk gezegd. Hoe dan?

4. Zelfhantering in spannende/stressvolle werksituaties

Alle trainingen starten met een open les, kosteloos. Om sfeer te proeven, te toetsen of betreffende training, de groep iets voor je is.

Voor de training wordt er telefonisch contact met je opgenomen. In dit telefoongesprek wordt er kort ken­nisgemaakt en wordt er gekeken of de training waar je je voor hebt opgegeven ook passend is bij je eigen verwachting. Daarnaast zal voor de training zelfhantering een intake-gesprek plaatsvinden.

Voor meer informatie: klik op de naam van de training in het zij menu aan de linkerkant.